top of page
Image by Uwe Conrad

NU ÎȚI ASUMA RISCURI INUTILE

Curățarea coșului de fum sau a centralei termice trebuie efectuată de o echipă specializată.

Noi îți punem la dispoziție tehnicieni certificați cu o experiență de peste 10 ani și peste 5000 de clienți mulțumiți.

Inspectare cos de fum industrial.JPG

O echipă pe care te poți baza

Alca Miral executa servicii profesionale de curatat cosuri de fum, verificare centrale termice, hote bucatarie restaurant,cuptoare pizza,seminee,sobe teracota,centrale termice pe combustiil solid si lichid si instalatii de ventilatie(aerisire).

Cu o experienta de peste 10 ani si peste 5000 de clienti multumiti, oferim o gama larga de servicii.

Serviciile Noastre

De ce ai nevoie de profesioniști autorizați ?

Alca Miral ofera servicii specializate cu scule profesionale, auto de interventie si folosim solutii dedicate nevoilor clientilor. Investitiile facute în aparatura profesionala, echiparea masinii de interventie cu toate cele necesare activitatii noastre si cu personalul calificat,  putem afirma ca serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate.

01

24/7

Suntem disponibili 24/7 pe telefon sau pe email. Daca nu va putem raspunde inseamna ca suntem intr-o lucrare si vom reveni in aceeasi zi un apel catre dumnevoastra

02

RASPUNS RAPID

Oferim suportul nostru in cel mai scurt timp. Pentru lucrarile din Bucuresti avem un timp de raspuns pentru lucrari de 1-3 zile. 

03

PRETURI AVANTAJOASE

Oferim clientilor nostri nu doar un raspuns rapid si suport 24/7 dar si preturi avantajoase. Pentru lucrari complexe este necesara deplasarea echipei la locul lucrarii pentru a putea oferi o cotatie cat mai exacta.

Tarife

Fiecare instalație sau echipament are complexități și necesități unice. Pentru a oferi o evaluare precisă a lucrării, vă invităm să ne contactați. Un specialist din echipa noastră va calcula costurile și vă va furniza o ofertă detaliată și fixă, adaptată nevoilor dumneavoastră.

Abordare personalizată

Alca Miral oferă servicii specializate folosind unelte profesionale, vehicule de intervenție bine echipate și soluții dedicate nevoilor clienților.

Datorită investițiilor în echipamente de top, dotarea completă a vehiculelor de intervenție și angajarea personalului calificat, putem garanta servicii de cea mai înaltă calitate.

Ne găsiți și pe SICAP.

Dacă reprezentați o instituție publică, ne găsiți în SICAP la Codul CPV: XXXXX – Servicii de reparare și întreținere a echipamentului pentru restaurante.

 

Este suficient să ne solicitați o ofertă personalizată, pe care o vom încărca ulterior în Catalogul electronic. În plus, suntem disponibili să vă oferim și alte tipuri de servicii de care aveți nevoie, pe care le putem, de asemenea, publica în catalog, la cerere.

Certificări și Autorizații

Calitatea serviciilor noastre este confirmată de certificările pe care le deținem, acestea fiind fundamentale pentru activitatea noastră.

Contact

Intrarea Pinului 25 St.

Bucuresti, sector 6

+40724000949

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page